Restaurant reserveringssysteem

Heeft u een nieuw reserveringssysteem nodig?

Als u een café of restaurant heeft weet u dat het zowel storend als tijdrovend kan zijn om telefonisch tafelreserveringen aan te nemen. Met een online restaurant reserveringssysteem hoeft u geen tijd te besteden aan het aannemen van telefonische reserveringen, en tegelijkertijd kunnen uw gasten gemakkelijk een overzicht krijgen van beschikbare tafels en bestellingen op uw website. Het is eenvoudig voor uw gasten en het bespaart u ook veel tijd terwijl de bestellingen binnenstromen en u druk bezig bent in uw restaurant of café.

Een van de beste en scherpst geprijsde systemen op de markt

Ons restaurant reserveringssysteem is niet alleen een van de beste en meest flexibele op de markt, het is ook een van de meest betaalbare. U kunt al aan de slag met ons restaurant reserveringssysteem vanaf slechts 356,- pr. maand. Het systeem is uiterst flexibel en heeft veel verschillende instellingsmogelijkheden die het mogelijk maken om het systeem precies aan te passen aan de behoeften en wensen van uw café of restaurant. Misschien wilt u, naast uw website, uw restaurant reserveringssysteem ook integreren op Facebook, Mailchimp of iets dergelijks. Dit is volledig mogelijk met ons systeem. Wij willen het klanten gemakkelijk maken om een tafel te reserveren voor hun volgende eetervaring in uw restaurant of café.

Eenvoudige en snelle implementatie

Het implementeren van een nieuw systeem kan vaak een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. Als klant bij ons bent u echter verzekerd van een gemakkelijk en eenvoudig proces, waarbij ons restaurant reserveringssysteem eenvoudig op uw eigen website kan worden geïmplementeerd. Als u voor onze oplossing kiest, vermijdt u dat u meerdere uren en extra budget moet besteden aan de implementatie van het project. Met ons restaurant reserveringssysteem bent u slechts een paar stappen verwijderd van een ongelooflijk eenvoudig en beheersbaar restaurant reserveringssysteem, waar klanten gemakkelijk in kunnen navigeren, en dat een goed overzicht geeft van uw reserveringen.

Uw klanten zullen een bevestiging krijgen via email of SMS

Uw gasten hebben de mogelijkheid om in alle rust een tafel te reserveren via uw website met ons restaurant reserveringssysteem. Ook ontvangen zij een bevestiging per e-mail of SMS wanneer de tafel is gereserveerd. Zo voorkomt u complicaties en misverstanden die kunnen ontstaan bij het telefonisch reserveren van tafels. Met ons restaurant reserveringssysteem voorkomt u twijfels over boekingen, want de klant ontvangt altijd een schriftelijke bevestiging van het systeem waarin staat waar en wanneer een tafel is gereserveerd. Bovendien hebben uw klanten vanaf alle apparaten toegang tot het systeem. Ons restaurant reserveringssysteem is compatibel met zowel PC, iPad en iPhone – en vrijwel alle andere platforms met een internetverbinding. Dit maakt het gemakkelijk en handig voor de gebruiker en betekent dat u geen klanten verliest op weg naar de uiteindelijke boeking.

Klaar om te beginnen met easyTableBooking?

Wilt u ook meteen aan de slag? We hebben het makkelijk gemaakt, u kunt hier vandaag nog een account aanmaken. De eerste maand is altijd gratis, dus als u gebonden bent aan een andere oplossing, kunt u easyTableBooking gedurende de opzegtermijn een maand gratis krijgen. Als u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste functies, meer wilt weten over enkele van onze klanten, en wat ons systeem kan doen, kunt u ons ook volgen op onze Facebook-pagina, die we regelmatig updaten met het laatste nieuws.