Betaalbaar reserveringssysteem

Op zoek naar een betaalbaar reserveringssysteem?

easyTableBooking is in 2012 opgericht als gebruiksvriendelijk en betaalbaar alternatief voor de vele dure reserveringssystemen. Onze filosofie bij easyTableBooking is vanaf dag één duidelijk geweest. Wij bieden een betaalbaar reserveringssysteem dat gebruiksvriendelijk is, zonder verborgen kosten en onze klanten vermijden lange lock-in periodes. Er is veel gebeurd sinds het begin van de reis van easyTablebooking, maar één ding is en blijft altijd hetzelfde – en dat is dat wij een betaalbaar reserveringssysteem aanbieden, dat het beste op de markt is – zowel qua prijs, service als functionaliteit.

 

Een gemakkelijke en eenvoudige oplossing met easyTableBooking

Eén reserveringssysteem. Eén vaste prijs. Dit is de eenvoudige basis waarop wij ons bedrijf bouwen en runnen. Wij maken het eenvoudig om de tafelreserveringen van uw restaurant of café te beheren met een betaalbaar reserveringssysteem, waarmee uw gasten eenvoudig met een paar klikken online een tafel kunnen reserveren.

De implementatie van een nieuw systeem kan vaak een dure en arbeidsintensieve aangelegenheid zijn. Met ons systeem is dat niet het geval, want het kan in enkele minuten op uw website worden geïmplementeerd. Wilt u een duur en uitgebreid implementatietraject vermijden en overweegt u een nieuw, betaalbaar reserveringssysteem voor uw café of restaurant? Dan is easyTableBooking de voor de hand liggende keuze.

Krijg een overzicht met een betaalbaar reserveringssysteem

Als u voorheen reserveringen per telefoon en e-mail ontving, weet u waarschijnlijk ook dat het veel coördinatie en werk vergt om een fysieke reserveringskalender te beheren. Met een betaalbaar reserveringssysteem van easyTableBooking bent u verzekerd van een goed overzicht van de tafelreserveringen in het restaurant, en tegelijkertijd voorkomt u dat u veel middelen gebruikt om de kalender te beheren en te onderhouden. Middelen die u zou kunnen besteden aan andere en belangrijkere onderdelen van de exploitatie van uw restaurant of café.

Een betaalbaar reserveringssysteem met veel mogelijkheden

Wij weten dat het een grote beslissing kan zijn om over te stappen op een nieuw en betaalbaar reserveringssysteem. Daarom bieden wij alle nieuwe klanten een gratis proefperiode aan, zodat u zelf door het systeem kunt navigeren en het gratis kunt gebruiken. Als u besluit te investeren in een betaalbaar reserveringssysteem zoals het onze, zijn er geen opstartkosten. Bovendien configureren we het systeem samen met u, zodat het wordt aangepast aan uw wensen en behoeften. Zodra het systeem op uw website is geïmplementeerd, bieden wij trainingen aan voor uw personeel, zodat alle medewerkers het systeem optimaal kunnen gebruiken.

Mocht u onverhoopt uitgekeken raken op een betaalbaar boekingssysteem als het onze, dan is er geen opzegtermijn, zodat u zich niet voor meerdere, lange maanden hoeft vast te leggen. Met andere woorden, easyTableBooking is zowel gemakkelijk als eenvoudig voor u, uw personeel en niet in de laatste plaats uw klanten. Als u geïnteresseerd bent om ons beter te leren kennen, bent u altijd welkom om ons te volgen op Facebook of Linkedin, waar we voortdurend updates plaatsen van ons universum van tafelreservering en betaalbare reserveringssystemen.